Twinmotion

Twinmotion

Награденият Twinmotion е 3D софтуер за rendering в реално време, който променя начина, по който дизайнерите и инженерите взаимодействат с техните модели. Twinmotion е единственото решение на пазара, способно да създава висококачествени изображения, панорами и стандартни или 360º видеоклипове за пълно потапяне в 3D VR среда. Лесният интерфейс и икони правят Twinmotion изключително лесен за изучаване и използване, независимо от размера и сложността на проекта, материалите, познанията на потребителя или предпочитания от тях BIM софтуер. Директното синхронизиране с ARCHICAD позволява на потребителите да преминат от BIM модел към VR опит само с 3 кликвания.

Виж повече за TWINMOTION

Real-time rendering за Архитекти

В компютърната графика “рендиране” е създаването на изображение от сцена или модел. Това може да е работа само от няколко милисекунди или много часове. Когато дадена програма може да направи дадена сцена за помалко от 33 милисекунди (актуализиране на изображението повече от 30 пъти в секунда), обикновено се смята, че е “реално време”. Повечето видео игри визуализират графики в “реално време” и се генерират в отговор на отзивите на потребителите. Повечето програми за 3D визулаизация не се излъчват в реално време.

Това обаче се променя. Engine на играта Unreal е в състояние да произвежда сравнително висококачествени изображения на сложни сцени в реално време. Unreal Engine е разработен от Epic Games, за първи път демонстрирани през 1998 г. игра първо лице стрелецът Unreal. В момента се използва в широк спектър от приложения – игри, филми, софтуер.

Unreal Engine използва и специализираният софтуер за архитектурна визуализация Twinmotion. С него можете лесно дa създатете висококачествени изображения, панорами и стандартни или 360 ° VR видеоклипове за секунди! За професионалисти в областта на архитектурата, строителството, градоустройството и озеленяването Twinmotion съчетава интуитивен интерфейс с икони и мощта на Unreal Engine.

Twinmotion се предлага на MacOS и Windows на 8 езика: английски, френски, немски, португалски, испански, китайски, японски и корейски.

games

Twinmotion и ARCHICAD

Добавката  Twinmotion за ARCHICAD ви позволява да експортирате .tma версия на вашия проект ARCHICAD. Добавката е инсталирана по подразбиране в ARCHICAD. Използвайте добавката, за да експортирате ARCHICAD модела си в Twinmotion.

Искате ли да се научите да работите на Twinmotion и да правите отлични изображения видеа и VR само за минути? Ние можем да Ви помогнем тук:

КУРС ARCHICAD Creative Project Presentation + TWINMOTION