ARCHICAD

AC23_Banner_v1

Водещият продукт на Graphisoft, ARCHICAD, е специлизирано и напълно интегрирано BIM решение за архитектура и строителна индустрия. Изпробваната и изпитана концепция на Virtual Building ™ на ARCHICAD съхранява цялата информация за вашия проект в централна база данни, в която бързо и ефективно произвеждате планове, раздели, височини, строителни детайли, графици и информация за управлението на сгради. Свързаните с приоритет връзки с интелигентни строителни материали автоматично осигуряват структурно правилни раздели и детайли, позволявайки на модела да остане жив в по-късните фази на проекта. Концепцията за виртуална сграда съхранява цялата информация за проекта в централна база данни. Координираните чертежи и документация се произвеждат бързо и ефикасно от модела на сградата, увеличавайки производителността с до 40% над двумерните чертожни системи.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Концептуално моделиране

Функциите за планиране, поддържащи концептуалния дизайн и масовото моделиране, дават ценна обратна връзка по време на ранните етапи на проектиране.

virtualbuilding800

Работа със съществуващи сгради- ARCHICAD за ремонт

ARCHICAD включва в себе си обновяване, обновяване и обновяване на работните процеси, изготвяне на планове за разрушаване и строителни чертежи с едно кликване, както и импортиране на данни в облак от точки.

ARCHICAD за съществуващи сгради

BIM данни

Документирайте и съобщавайте информация за елемента, включително местоположение, идентификационни номера, цена, количества и спецификации. Свойствата на елементите могат да бъдат маркирани срещу всеки елемент и внесени директно от електронни таблици. Тези свойства могат да се използват за търсене в рамките на проекта, да се използват заедно с графични замествания и да се експортират в графици, IFC файлове и да се гледат на мобилни устройства с BIMx за Android и iOS.

renovation800

Схеми и скици

3D документите и опциите за визуализиране на скици предлагат голямо разнообразие от начини за комуникация по време на процеса на проектиране.

objectdata800

Най-добрите в класа визуализации

Интегрирането на CineRender, рендериращия механизъм от Cinema 4D, предлага висококачествени фотореалистични изображения с едно кликване.

sketches

Лицензиране на ARCHICAD

Ако се интересувате от закупуване на Archicad, моля посетете партньорите ни на https://www.archicadbg.com/

Искате ли да пренесете Вашите проекти на следващо ниво с BIM и Archicad? Ние можем да Ви помогнем тук:

Курс ARCHICAD Basics