BIMx (Building Explorer)

BIMx header

Building Explorer (BIMx) е иновативен, интерактивен, комуникационен инструмент за проектиране на нови стандарти за комуникация и представяне, за работни станции на Windows / Mac OS и мобилни устройства на iOS / Android. BIMx вече предоставя достъп до пълния набор от информация за проекта, включително 2D документи и всички негеометрични данни, включени в работния процес на BIM, включително:

  • 3D съдържание

  • 2D съдържание

  • Хиперсвързани 2D & 3D

  • Плавни преходи

  • Реалистична симулация

  • Многостранни 3D Cutaways

  • Достъп до облачната памет

  • Индивидуални информационни комплекти за всеки елемент

  • Инфо дисплей на зона

Новата функция Presenter позволява на дизайнерите и клиентите да преживяват сгради по по-потапящ и организиран начин. Дизайнерите на ARCHICAD могат да избират най-изразителните изгледи или рисунки на 3D модела и да ги организират в анимирана презентация на своите смартфони и таблети. В допълнение към обсъжданията по проекта „един по един“, BIMx Presenter може да бъде връхната точка на всяка презентация, когато смартфонът или таблетът са свързани към телевизионен екран или проектор. Превключете на непрекъснат цикъл за автоматично стартиране на презентацията във фонов режим по време на срещи, изложения и конференции.

прочети повече за BIMx

Представяйте идеите си в движение
На разположение на оператора са подбрани графични изображения, както и най-доброто проучване на проектирането с гравитация, контрол на слоевете, режим на излитане, разпознаване на изход и предварително запазени опции за преминаване.

bimx1

BIMx Лесна навигация
Разходете се около модела, за да разгледате проекта, или преминете към определени части от модела чрез снимки от галерията, листове за оформление или маркери в 3D средата.

bimx

Чертежи и документация в контекстa
Плавните преходи на BIMx PRO и наслагването на контекстно-зависимата информация позволяват чертежите и данните за сградите да се разглеждат в контекста на 3D модела. Преглед на всички публикувани оформления, чертежи, разписания и друга документация, докато 3D режещи равнини позиционират чертежите в правилното 3D пространство.

Съобщаване на BIM данни
Компонентите на сградите запазват своята интелигентност, така че филтрирането и запитването на параметрична информация за обекта на BIM се предлага незабавно. Натиснете върху елемент или зона, за да се покажат съответните BIM данни – които избирате да експортирате от модела ARCHICAD – като идентификационни номера, геометрия, финиши, продуктови кодове и уеб връзки.

bimx4

Искате ли да се научите да използвате BIMx и да впечатлите клиентите си с вълнуващи презентации достъпни за всяко мобилно устройство ? Ние можем да Ви помогнем тук:

Курсове за ARCHICAD