BIM консултантски услуги

konsultacii-head

Индивидуални BIM решения за нашите клиенти

Индивидуални BIM решения за нашите клиенти. Нашите BIM експерти  работят заедно с клиенти по проекти в реално време, за да ръководят и подобрят процеса на проектирането и генерирането на документация.

iconfinder_crew_2318458

BIM професионалисти – намерете подходящият човек за вашите нужди

Ние разбираме, че много от Вас са вече напреднали в своя път към BIM. Въпреки това понякога има незабавна нужда от кадри със специфични умения, които да удволетворят вашите изисквания или тези на вашите клиенти. Ако изберете наш професионалист Вие можете да удволетворите вашите нужди без да отделяте допълнително време и ресурси за наемане на нови постоянните членове на персонала!

Ако имате незабавна или временна нужда от подходящо квалифициран / опитен BIM професионалист, ние сме в състояние да Ви помогнем! Ние може да осигурим специалисти за следният диапазон от роли при необходимост:

  • BIM координатор

  • BIM мениджър

  • BIM Modeller / BIM техник

Просто ни кажете от какъв специалист се нуждаете, заедно с описание на проекта и ние ще обсъдим вашите нужди за да гарантираме че правилните хора работят по вашите проекти.

Компилиране, координация и анализ на BIM модели, Clash detection и работа с modelchecking software.

Нашият анализ на модела включва отчитане и одит, като предоставя на клиентите увереност, че техният екип от проектанти произвежда качествени модели с най-висока степен на точност и прецизност. Днешните проекти включват сложни взаимодействия между много различни инженерни и строителни дисциплини. Ние от BIMDESIGNED използваме доказан процес, за да създадем единен виртуален модел на проекта, като обединим всички модели на отделните специалности. След това провеждаме цялостен и структуриран преглед и резултатите се представят на членовете на екипа, където проблемите могат да бъдат преразгледани и разрешени. Въпросите за координация се откриват на ранен етап, когато рискът от конфликти в тази област може да бъде смекчен. Нашата услуга предоставя цялостно решение, ние разполагаме с целия хардуер, софтуер и процес, който е необходим.

Прочетете повече ТУК

iconfinder_edit_2318445

Управление на информацията

Анализът на BIM проект е оценка за ефективност на BIM интеграцията, която има за цел да провери колко ефективно използвате BIM софтуер (например ArchiCad или Revit), и съответно да направим препоръки за подобрение и оптмизация. За да извършим анализът на BIM проект, ще прегледаме завършен проект на един или повече файлове, създаден от една или повече дисциплини, и ще прекарваме време в интервюиране на екипи и анализиране на файловете на проекта. След това ще генерираме доклад за BIM проекта, в който ще посочим силните и слабите страни на изпълнението. Докладът обхваща теми като чувствителни точки в процеса на моделиране, оптимизацията на модела, най-добрите практики в индустрията и отстраняване на всички неефективни процеси в процеса на проектиране. Този анализ може да послужи като отправна точка за разработването на бъдещи проекти.

Създаване на обща среда за данни – Common Data Environmet (CDE)

Ще прегледаме, настроим и внедрим обща среда за данни за вашата организация, която ще улесни обмена на информация и управлението в една обобщена сигурна рамка.

Анализ на BIM проект или фирмени практики и предоставяне на отчет

Ние ще проектираме, разработим и приложим BIM стандарти и протоколи, които вашата организация да приеме, за да гарантира, че бизнесът ви ще е съобразен с индустриалните стандарти и най-добрите практики. Това включва:

Подкрепа при изготване на оферти, участие в търгове и обществени поръчки

Нашите BIM експерти могат да участват като експерти към съществуващия ви екип, за да подкрепят вашите оферти и последващото изпълнение на договори, за да сте сигурни че отговаряте на всички BIM изисквания при изготване на оферти, участие в търгове и обществени поръчки, отваряйки много повече възможности за вашия бизнес.

Клиентски консултации

Ние предоставяме независими консултации с клиентите през всички етапи на проекта под формата на представител на клиента.

iconfinder_folder_2318442

Управление на информацията

Ние можем да подкрепим вашата организация с основните роли и отговорности, определени в CIC BIM протоколите за управление на информацията.

leed

BIM за LEED и BREEaM сертификация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЗА ВЪПРОСИ И КОНСУЛТАЦИИ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Имате въпрос? Ще се радваме да го обсъдим с вас. Изпратети ни съобщение и ще се свържем с вас в най-кратък срок!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС