BIM-дигитализация на продуктово портфолио

sofa3

BIM модели на Вашите продукти

Ние дигитализираме продуктовото портфолио на компании предлагащи мебели, осветителни тела, строителни материали, оборудване и много други чрез изработване на 2D и 3D BIM модели на продкутите им и систематизирането им в различни формати (dwg/dxf/gsm/rvt/3ds и др.),които да могат да се използват от архитекти, инжинери и консултанти

Рекламирате продуктите си, като ги направите достъпни и привлекателни за поголямата част от потребителите които използват BIM – над 80% от архитекти, инженери, консултанти, изпълнители, клиенти

Публикувате BIM моделите на продуктите си на уебсайтове като:

www.nationalbimlibrary.com

sum-bim-object

Рекламирайте продуктите си и увеличете продажбите

На първо място това ще даде възможност на проектантите да използват в своите проекти продукти , предлагани от български фирми. Това, само по себе си, е предпоставка за нарастване на продажбите на въпросните фирми, защото до този момент липсата на подобни дигитализирани библиотеки принуждава дизайнерите да предлагат мебели на конкурентни западни фирми или сами да изработват в 3D желаните мебели, което обаче отнема твърде много време и поради този факт е трудно приложимо.

LODchair

Създайте своя виртуален шоурум

В съвременната напълно дигитализирана работна среда, използването на готови 3D обекти е задължително условие за всеки проектант. Голяма част от световните производители на обзавеждане, осветление, оборудване и всякакъв вид продукти за строителството и интериора в Европа и по света предоставят продуктовата си гама в 3D BIM обекти съвместими с използваните от дизайнерите софтуери. По този начин, имайки налични тези обекти, проектантите лесно могат да ги вложат в изработването на всеки интериор и така да предоставят напълно реална представа на клиента за начина, по който ще изглежда бъдещия му дом с конкретни и напълно реални мебели. Това 3D представяне спестява на инвеститора и проектанта нуждата да избират и проучват пазара на мебели обикаляйки по шоуруми и магазини. Това само по себе си спестява много време и усилия, без да влияе негативно на крайния резултат от интериорното проектиране.

Чрез BIM-дигитализация на продуктово ви портфолио , ние ще ви помогнем да:

  • да създададете подробна BIM библиотека с вашите продукти и да добавите повече стойност и привлекателност към уебсайта си. Всеки потенциален купувач ще има възможност да види избрани от него мебели в реална среда като по този начин вероятността да избере точно тези мебели нараства значително.

  • да бъдат BIM Level 2 съвместими дизайнери и фирми, които създават BIM библиотеки на своите продукти, ще могат да отговорят на всички условия за участие в BIM Level 2 проекти.

  • продуктите ви не само ще имат привлекателни 3D изображения, но ще са и съвместими с NBS BIM Object Standard v1.3 (https://www.nationalbimlibrary.com/nbs-bimobject-standard)

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЗА ВЪПРОСИ И КОНСУЛТАЦИИ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

BIMdesigned е специлизирана компания, която предлага широк спектър от услуги в сферата на Building Information Modelling (BIM) за нуждите на строителството.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС