ЗА НАС

Ние предлагаме Архитектурен дизайн и BIM консултантски услуги за частни клиенти, международни практики и университети по целия свят. Като архитекти и експерти в BIM, ние съчетаваме умения за дизайн и софтуер, които са от полза за проектите, върху които работим, и нашите клиенти и сътрудници. Нашите цели са избягване на лошата координация, премахване на объркването при боравене с нови софтуерни решения и чрез предоставяне на обучение и ноу-хау надграждане на работния процес и Skillset на нашите клиенти.

Ние използваме, внедряваме и обучаваме потребителите да използват продуктите на Graphisoft Archicad, BIMx,Twinmotion, Solibri и dRofus които ни позволяват да ви предоставим напълно готови решения. От богатият си опит знаем, че нашият подход е уникален и дава резултат за вас.

Мартин Стоянов

Архитект/BIM manager

Martin-bimdesigned

Мартин е архитект и BIM мениджър/координатор на клиенти от Исландия и Норвегия. През 2016г. основава BIM консултантско бюро BIMdesigned и единственият в България сертифициран GRAPHISOFT BIM MANAGER. Успешно е внедрил BIM и ARCHICAD в над 10 Български и международни компании.

Мартин завършва специалност „Архитектура“ в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия (УАСГ) в София, катедра „Сградостроителство“ през 2011г. под ръковдството на проф.арх. Жеко Тилев.

От Март 2007г. до Юни 2016г. работи като архитект-проектант в архитектурно студио „АРХИД“, под ръковдството на арх.Димитър Динев.

През 2014г. след спечелена стипендия на Японското правителство (Monbukagakusho) специализира BIM технологии в Osaka University, Япония под ръководството на проф. Нобуйоши Ябуки.

Сертификати и награди

  • ГРАМОТА И НАГРАДА в памет на арх.Димитър Богданов за дипломен проект “Комплекс с Писта за Формула 1 с. Доброслваци” – Фирма “Амфион”ЕООД със съдействието на Архитектурен факултет към УАСГ и Съюз на архитектите в България

  • ГРАМОТА за отличен успех и изявени професионални качества в дипломна работа Камара на Архитектите в България

  • СПЕЧЕЛЕНА СТИПЕНДИЯ НА ПРАВИТЕЛСТВО НА ЯПОНИЯ (MONBUKAGAKUSHO) КЪМ ФОНДАЦИЯ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ

  • СЕРТИФИАКТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В СФЕРАТА НА Building Information Modelling в OSAKA UNIVERSITY, ОСАКА, ЯПОНИЯ

  • СЕРТИФИАКТ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО НИВО НА ЯПОНСКИ C1 КЪМ ICEE, ОСАКА, ЯПОНИЯ

Виктор Грозев

Архитект

Viktor-bimdesignedВиктор завършва специалност “Архитектура” в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия (УАСГ) в София, катедра “Обществени сгради” през 2015г. под ръковдството на проф. д-р арх. Пламен Нанов.

От Май 2013г. до Август 2018г. работи като архитект-проектант в архитектурно студио “Агенция Архитектура, Проучване и Инженеринг” ЕООД, под ръковдството на арх.Велина Бъчварова по проекти в жилищното строителство и обекти на недвижимото културно наследство. През 2015г. спечелва в екип конкурс за дизайн и реализация на зелен инфопунк „Нощ/Пловдив” за нощта на музеите и галериите в гр. Пловдив.

От 2019г. до момента е архитект в BIM Design BG.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЗА ВЪПРОСИ И КОНСУЛТАЦИИ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Имате въпрос? Ще се радваме да го обсъдим с вас. Изпратети ни съобщение и ще се свържем с вас в най-кратък срок!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС